TATTOO & PIERCING
WORKSHOP

Welkom bij de Tattoo- en Piercingcursus die je helpt je passie om te zetten in een bloeiende carrière! Bij Tattoodedication zijn we gepassioneerd door de kunst van tatoeages en piercings, en we willen jou graag inspireren en begeleiden op je reis naar artistieke zelfexpressie en professioneel succes.

Of je nu een aspirant-tatoeëerder of piercer bent, of gewoon je vaardigheden wilt verfijnen, onze uitgebreide cursus biedt een gestructureerd leertraject dat je helpt om je doelen te bereiken. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

ONZE
WERKWIJZE

1

Fundamenten en technieken: We beginnen met de essentiële basisprincipes van tatoeages en piercings. Je leert over de verschillende stijlen, technieken en gereedschappen die gebruikt worden in deze kunstvormen. Van het creëren van prachtige ontwerpen tot het correct plaatsen van piercings, onze instructeurs zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van deze vaardigheden.

2

Veiligheid en hygiëne: Het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van jouw klanten is van het grootste belang in de tattoo- en piercingindustrie. We zullen uitgebreid ingaan op de beste praktijken voor hygiëne, sterilisatie en infectiepreventie. Je leert over de juiste procedures voor het hanteren van apparatuur, het zorgen voor een schone werkomgeving en het implementeren van veiligheidsprotocollen.

3

Ontwerp en creativiteit: Tatoeages en piercings zijn artistieke uitingen van individualiteit. In onze cursus moedigen we je aan om jouw unieke creatieve visie te ontwikkelen. Je leert over ontwerpprincipes, kleurenleer en compositie, waardoor je in staat bent om betekenisvolle en esthetisch aantrekkelijke werken te creëren die aansluiten bij de wensen van jouw klanten.

4

Praktische ervaring en feedback: We bieden talloze praktijkmogelijkheden om jouw vaardigheden in de praktijk te brengen. Onder begeleiding van ervaren professionals krijg je de kans om te oefenen op modellen en echte klanten. Daarnaast ontvang je waardevolle feedback en begeleiding om je te helpen groeien en je technieken verder te verfijnen.

5

Ondernemerschap en professionele ontwikkeling: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een eigen tattoo- of piercingstudio, bieden we ook waardevolle inzichten in het ondernemerschap en de zakelijke kant van de industrie. Je leert over het opbouwen van een klantenbestand, marketingstrategieën en het bieden van uitstekende klantenservice om succesvol te zijn in deze competitieve markt.

Bij Tattoo Dedication bieden we de cursus aan op drie verschillende niveaus

CURSUS 1

BEGINNERSNIVEAU

Deze cursus is bedoeld voor degenen die nieuw zijn in de wereld van tatoeages en piercings. We beginnen met de fundamenten en basisprincipes, waarbij we ons richten op veiligheidsmaatregelen, hygiëne, gereedschappen en de technieken die essentieel zijn voor het zetten van tatoeages en piercings. Deze cursus geeft je een stevige basis om op voort te bouwen terwijl je je reis begint als een tattoo- of piercingartiest.

LESSTOF

 1. Veiligheid en hygiëne
 2. Basis tattoo- en piercingtechnieken
 3. Ontwerpen en compositie
 4. Praktijkoefeningen op modellen

PRIJS

De totale prijs voor de beginnerscursus, inclusief btw, bedraagt 950 euro. Deze prijs omvat alle vier de onderdelen: Veiligheid en hygiëne, Basis tattoo- en piercingtechnieken, Ontwerpen en compositie, en Praktijkoefeningen op modellen. Met deze ene betaling krijgen cursisten toegang tot een uitgebreid programma dat hen de nodige kennis en vaardigheden biedt om hun reis in de wereld van tattoo’s en piercings te beginnen.

CURSUS 2

INTERMEDIATE NIVEAU

Als je al enige ervaring hebt in de tattoo- en piercingindustrie, is het intermediate niveau perfect voor jou. Hier verdiepen we ons verder in geavanceerdere technieken, ontwerpconcepten, kleurenleer en artistieke ontwikkeling. Je zult de mogelijkheid krijgen om je vaardigheden uit te breiden en je eigen artistieke stijl te ontwikkelen, terwijl je vertrouwen opbouwt in je werk.

LESSTOF

 1. Geavanceerde technieken en stijlen
 2. Kleurenleer en schaduwwerk
 3. Diepere kennis van piercings
 4. Klantenservice en nazorg

PRIJS

Voor het intermediate niveau van de cursus hebben we een uitgebreid programma ontwikkeld met een totaalprijs van 2400 euro, inclusief btw. Deze prijs vertegenwoordigt de waarde van de diepgaande instructie, begeleiding en ondersteuning die we bieden om cursisten te helpen hun vaardigheden op het gebied van tattoo’s en piercings naar een hoger niveau te brengen. Met deze investering krijgen cursisten toegang tot geavanceerde technieken, kleurenleer, artistieke ontwikkeling en andere essentiële kennis om zich verder te ontwikkelen als tattoo- en piercingartiesten. Door te investeren in het intermediate niveau van de cursus, krijgen cursisten de mogelijkheid om hun expertise te vergroten en hun carrièrekansen in de branche te verbeteren.

CURSUS 3

GEVORDERD NIVEAU

Voor degenen die al een sterke basis hebben en hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, bieden we een gevorderd niveau aan. Deze cursus is gericht op het perfectioneren van technieken, het verkennen van specialisaties en het stimuleren van je artistieke grenzen. We zullen dieper ingaan op complexe ontwerpen, gevorderde piercings en het begeleiden van jouw klanten door complexe projecten. Je krijgt de kans om te leren van ervaren professionals en te groeien als een meester in je vakgebied.

LESSTOF

 1. Specialisaties (bijv. portretten, realisme)
 2. Geavanceerde ontwerptechnieken
 3. Begeleiding bij complexe projecten
 4. Ondernemerschap en studio-management

PRIJS

Voor het gevorderde niveau van de cursus, bieden we een intensief en gespecialiseerd programma aan tegen een totaalprijs van 3500 euro, inclusief btw. Deze prijs weerspiegelt de waarde van de diepgaande kennis, geavanceerde technieken en persoonlijke begeleiding die we bieden om cursisten te helpen uitblinken als tattoo- en piercingartiesten. Met deze investering krijgen cursisten de mogelijkheid om complexe ontwerpen te beheersen, zich te specialiseren in specifieke stijlen of technieken, en hun vaardigheden naar een professioneel niveau te tillen. Bovendien omvat de prijs ook begeleiding bij complexe projecten, advies over studio-management en de ontwikkeling van ondernemersvaardigheden. Door te investeren in het gevorderde niveau van de cursus, kunnen cursisten zich positioneren als deskundige professionals en hun carrière in de tattoo- en piercingindustrie naar nieuwe hoogten brengen.

Bij Tattoo Dedication zijn we vastbesloten om jou te voorzien van de kennis, vaardigheden en ondersteuning die je nodig hebt om je stempel te drukken op de tattoo- en piercingwereld.

Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een opwindende carrière in deze bruisende industrie!

Met vriendelijke groet!

TEAM DEDICATION

tattoo-dedication-logo-light

NIET TWIJFELEN
GEWOON DOEN!

NIET TWIJFELEN
GEWOON DOEN!

Scroll naar boven

Jij wilt snel je tattoo afspraak inplannen...
WhatsApp ons vrijblijvend op +316 38 436 134 of vul onderstaand contactformulier in.

Let wel! Prijsindicaties voor tatoeages zijn in veel gevallen moeilijk direct exact te bepalen. Het gaat niet alléén om wat je precies wilt aanbrengen, kleurintensiteit, grootte van het ontwerp maar ook de locatie op het lichaam waar deze aangebracht zal moeten worden bepaalt de totaal-prijsstelling. Ons team staat voor je klaar om keurig je afspraak zo snel mogelijk voor je in te boeken. Ook voor vragen kun je hier terecht Hou je mail goed in de gaten want wij reageren meestal snel!


Het is voor ons verboden een tatoeage of piercing aan te brengen bij kinderen jonger dan 12 jaar. Een piercing in de oorlel mag wel. Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een tatoeage met toestemming van de ouders (of voogd). De ouders moeten aanwezig zijn als de tatoeage of piercing wordt gezet.
Jij wilt snel je piercing afspraak inplannen...
Vul onderstaand boekingsformulier in en wij zien je snel.

Laden...

Jij wilt een tattoo laten verwijderen en bent bij ons aan het juiste adres...
Vul onderstaand formulier in en wij helpen je hier zo snel mogelijk vanaf.

Oppervlakte groter dan 60 cm2 vraagt te veel van het lichaam. Dit zal verdeeld moeten worden in gedeeltes per sessie.

Intakegesprek € 25,-. Dit bedrag wordt bij de eerste sessie van de prijs afgehaald. Wanneer de tattoo niet geschikt is krijgt de klant dit geld terug.

Wanneer gehele behandeling in één keer wordt betaald 1 sessie gratis. Tijdens intake zal een inschatting worden gemaakt van aantal sessies. Wanneer extra sessies nodig zijn, zullen deze gratis zijn.

Laden...

Je wilt snel contact met ons. Wij kunnen jou wel even terugbellen!

Voer hier je gegevens in en wij nemen asap contact met je op. Hou je telefoon goed in de gaten.
tattoo-dedication-logo-light

Altijd snel, veilig en gemakkelijk!

Betaal gemakkelijk bij ons op locatie met een elektronisch betaalsysteem zoals PIN. Dit vergroot onze algemene veiligheid, en uw algemeen gemak! Uiteraard kunt u ook contant met ons afrekenen.

tattoo-dedication-logo-light

Je wilt een klacht melden. Dit vinden wij zeer kwalijk! Laat ons je hierin ondersteunen.

Voer je gegevens in en beschrijf je ondervinding en wij nemen spoedig contact met je op om tot een gepaste oplossing te komen.

tattoo-dedication-logo-lightJe hebt een vraag of een suggestie voor tattoo dedication Rotterdam. Stel deze gerust. Wij komen snel met antwoord.

Schieweg 141A Rotterdam

×

Goedendag, stel ons gerust je vraag. Wij reageren vrijwel direct!

×