Consistent & Quality

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor je tatoeage!

Tattooing is about personalizing the body, making it a true home and fit temple for the spirit that dwells inside it.

- Michelle Delio | 'Michelle Finley' | Freelance writer

Ons portfolio is zeer rijk!

Wij staan klaar met potlood, pen en papier om jouw levenswerk te verwezenlijken. Bij Tattoo Dedication Rotterdam ben je verzekerd van professionaliteit, vakkundigheid met daarbij altijd de grootste zorg en respect voor jouw lichaam. Na honderden soorten tatoeages afgewerkt met behulp van tientallen technieken kunnen wij zeker stellen dat jij tevreden zal vertrekken na je mooiste behandeling bij ons.

tattoo-dedication-logo-light

Wij werken op onze gezellige, vertrouwde locatie met diverse artiesten, en ook zij bezitten hun eigen diverse tatoeage kwaliteiten. Bij ons heb je altijd hetgeen wat je wel wenst in de hoogste kwaliteit. Wij presenteren ons werk graag met gepaste trots en als je ons volledige portfolio op Instagram bekijkt zal je meer kunnen waarnemen van onze pure Rotterdamse artistiek, en onze leuke studio. Wij weten wel zeker dat we jou, als vele duizenden bezoekers voor jou, goed kunnen begeleiden binnen ‘t totale traject. En je op de route uiteraard gemakkelijk en tevreden houden. Je bent er klaar voor?

Well, Let’s do this!

Onze bedrijfsvoering bestaat uit een groep mooie mensen die klaarstaan voor het creëren van mooie momenten

Let wel! Prijsindicaties zijn in veel gevallen moeilijk direct exact te bepalen. Het gaat niet alléén om hetgeen je wilt aanbrengen, maar ook de locatie op het lichaam waar deze aangebracht zal moeten worden bepaalt de prijsstelling.

Wij zetten vast
de boel klaar!

MvG, Team Tattoo Dedication Rotterdam

Scroll to Top

Jij wilt snel je tattoo afspraak inplannen...
(Uiteraard met een duidelijk, kosteloos consult vooraf).

Let wel! Prijsindicaties voor tatoeages zijn in veel gevallen moeilijk direct exact te bepalen. Het gaat niet alléén om wat je precies wilt aanbrengen, kleurintensiteit, grootte van het ontwerp maar ook de locatie op het lichaam waar deze aangebracht zal moeten worden bepaalt de totaal-prijsstelling. Ons team staat voor je klaar om keurig je afspraak zo snel mogelijk voor je in te boeken. Ook voor vragen kun je hier terecht Hou je mail goed in de gaten want wij reageren meestal snel!

Jij wilt snel je piercing afspraak inplannen...
Vul onderstaand boekingsformulier in en wij zien je snel.

Laden...

Je wilt snel contact met ons. Wij kunnen jou wel even terugbellen!

Voer hier je gegevens in en wij nemen asap contact met je op. Hou je telefoon goed in de gaten.
tattoo-dedication-logo-light

Altijd snel, veilig en gemakkelijk!

Betaal gemakkelijk bij ons op locatie met een elektronisch betaalsysteem zoals PIN. Dit vergroot onze algemene veiligheid, en uw algemeen gemak! Uiteraard kunt u ook contant met ons afrekenen.

tattoo-dedication-logo-light

Je wilt een klacht melden. Dit vinden wij zeer kwalijk! Laat ons je hierin ondersteunen.

Voer je gegevens in en beschrijf je ondervinding en wij nemen spoedig contact met je op om tot een gepaste oplossing te komen.

tattoo-dedication-logo-lightJe hebt een vraag of een suggestie voor tattoo dedication Rotterdam. Stel deze gerust. Wij komen snel met antwoord.

Schieweg 141A Rotterdam