VEILIGHEID & NAUWKEURIGHEID ZIJN ONZE STEEKWOORDEN

tattoo-dedication-logo-light

AANDACHT VOOR HYGIËNE

Bij Tattoo Dedication besteden wij veel aandacht aan hygiëne voor u én voor ons. Hiervoor letten wij op de richtlijnen die worden gesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Voor meer informatie over deze richtlijnen klik hier.

Wij doen niet aan het verwijderen van tatoeages of het zetten van cosmetische tatoeages. Wel kunnen wij u voorzien van goed advies als het gaat om onder andere nazorg.

COVEREN VAN JE HUIDIGE TATOEAGE

Voor covers of het laten opknappen van uw tattoo kunt u altijd bij ons terecht, echter niet altijd valt alles even goed te coveren met dát wat u misschien voor ogen had.

Bij Tattoo Dedication kunnen wij u hierover het beste adviseren als we de tattoo zelf zien.

PAS CONTENT ALS JIJ DAT BENT

Klantcontact en klanttevredenheid stellen wij als organisatie hoog in het vaandel en daarom hebben wij goed leren luisteren naar wensen van onze bezoekers en vertalen deze naar een fantastisch eindresultaat!

Belangrijk: Een tatoeage geneest het beste bij een goede hygiëne! Tussen de leeftijd van 12 en 16 jaar moet er een ouder en/of voogd meekomen.

Scroll to Top

Jij wilt snel je tattoo afspraak inplannen...
(Uiteraard met een duidelijk, kosteloos consult vooraf).

Let wel! Prijsindicaties voor tatoeages zijn in veel gevallen moeilijk direct exact te bepalen. Het gaat niet alléén om wat je precies wilt aanbrengen, kleurintensiteit, grootte van het ontwerp maar ook de locatie op het lichaam waar deze aangebracht zal moeten worden bepaalt de totaal-prijsstelling. Ons team staat voor je klaar om keurig je afspraak zo snel mogelijk voor je in te boeken. Ook voor vragen kun je hier terecht Hou je mail goed in de gaten want wij reageren meestal snel!

Jij wilt snel je piercing afspraak inplannen...
Vul onderstaand boekingsformulier in en wij zien je snel.

Laden...

Je wilt snel contact met ons. Wij kunnen jou wel even terugbellen!

Voer hier je gegevens in en wij nemen asap contact met je op. Hou je telefoon goed in de gaten.
tattoo-dedication-logo-light

Altijd snel, veilig en gemakkelijk!

Betaal gemakkelijk bij ons op locatie met een elektronisch betaalsysteem zoals PIN. Dit vergroot onze algemene veiligheid, en uw algemeen gemak! Uiteraard kunt u ook contant met ons afrekenen.

tattoo-dedication-logo-light

Je wilt een klacht melden. Dit vinden wij zeer kwalijk! Laat ons je hierin ondersteunen.

Voer je gegevens in en beschrijf je ondervinding en wij nemen spoedig contact met je op om tot een gepaste oplossing te komen.

tattoo-dedication-logo-lightJe hebt een vraag of een suggestie voor tattoo dedication Rotterdam. Stel deze gerust. Wij komen snel met antwoord.

Schieweg 141A Rotterdam