WELKOM BIJ ONZE WEETJES!

WELKOM BIJ ONZE WEETJES!

Hier zitten wij!

Belangrijk: Een tatoeage geneest alleen bij een goede hygiëne! Wij tatoeëren vanaf 12 jaar. Tussen de 12 en 16 jaar moet er een ouder of voogd meekomen.

Tattoo Dedication Rotterdam kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het optreden van infecties, problemen tijdens de genezingsperiode, schade aan kleding of enig ander letsel na het zetten van de tatoeage. Natuurlijk wordt er door ons voor gezorgd dat de omstandigheden in onze tattooshop infectiegevaar zo veel mogelijk uitsluiten. Na het verlaten van de tattooshop is het aan jou zorg te dragen voor een goede nazorg. Raadpleeg bij iedere infectie in elk geval de huisarts en meld de situatie ook door aan ons. Wij zijn te bereiken op 010-786 08 98, of stuur een mailtje naar info@tattoodedication.nl

En de antwoorden...

c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Piercing aanbrengen

Categorie: Piercing aanbrengen

Bij Tattoo Dedication plaatsen wij alle piercings mits wij deze verantwoord vinden. Als dit je eerste piercing wordt raden we je daarnaast aan om het artikel hierover goed door te lezen. Op deze pagina willen we je graag wat info geven over piercings. Let op!! Wij piercen vanaf 16 jaar, in bijzijn van ouder of voogd.

Categorie: Piercing aanbrengen

Voordat je een piercing neemt is het handig om te weten of je er überhaupt een mag laten zetten. Je leeftijd en gezondheid zijn hiervoor twee criteria. Leeftijd Als je jong bent kun je niet zomaar een piercingshop binnenlopen en een piercing laten zetten. Volgens de officiële regelgeving mogen er geen piercings gezet worden bij kinderen jonger dan 16 jaar, met uitzondering van oorlelgaatjes. Tussen de 16 en 18 jaar heb je toestemming nodig van je ouders of voogd, en moeten deze aanwezig zijn bij het zetten van de piercing. Genitale piercings en tepelpiercings zijn op deze leeftijd nog verboden. Gezondheid Helaas is het niet voor iedereen aan te raden een piercing te laten zetten, vooral als je vanwege een ziekte een verlaagde afweer hebt. Ook het gebruik van bepaalde medicijnen, met name antistolling, kan het genezingsproces verhinderen. Als je twijfelt is het aan te raden om van tevoren jouw situatie te overleggen met jouw arts voordat je een shop binnenstapt. Om een idee te geven raadt de GGD een piercing af bij een van de volgende gezondheidssituaties: Zwangerschap Diabetes Hemofilie; Een chronische huidziekte Een immuunstoornis Hart- en vaatafwijkingen Een metaalallergie (als de piercing deze metaalsoort bevat) Of op plekken: Die bestraald zijn Waar je plastische chirurgie hebt gehad Waar de huid geïrriteerd is

Categorie: Piercing aanbrengen

Wanneer alles geregeld is kun je eindelijk jouw piercing laten zetten. Hier volgen nog een paar laatste tips om er zeker van te zijn dat je er echt klaar voor bent. Weet wat je wilt! Naar de tattoo of piercing shop komen zonder enig idee is geen goed plan en mogelijk een indicator dat je nog niet genoeg hebt nagedacht. Werk samen met de piercer. De meeste mensen hebben een goed gevoel over wat ze willen. De juiste piercer zal samen met jou de mogelijkheden bespreken en met ideeën komen waaraan jij misschien nog niet eens had gedacht. Geen alcohol of drugs, 24 uur voordat je gepierced wordt. GEEN alcohol of drugs gebruiken! Indien dit wel het geval is, komt de afspraak te vervallen. Gebruik van alcohol of drugs kan leiden tot bloedingen en zal het genezingsproces vertragen. Zorg ervoor dat je in een goede fysieke en emotionele gezondheid verkeert, wanneer je binnenkomt voor je tattoo of piercing. Probeer je wat te ontspannen of laat je verder informeren – dat zal je helpen te ontspannen. Het is verstandig om de piercer op de hoogte te stellen van medische complicaties die niet op het toestemmingsformulier omschreven worden. Dit om teleurstellingen te voorkomen, voor zowel de klant als de piercer. Bij ernstige medische complicaties (ziekte of medicijnen, zoals bloedverdunners) moet je eerst langs de huisarts om te overleggen of het zetten van een piercing verantwoord is. Eventueel kun je ook vragen of het verantwoord is om een paar dagen te stoppen met het innemen van medicijnen. Heb je een allergie voor jodium, crèmes of metalen of heb je te maken met problemen met je bloeddruk, een zwangerschap, huidproblemen, duizeligheid of flauwvallen? Geef dit dan even aan voor men begint. In het geval van een zwangerschap mag er helemaal niet gepiercet worden i.v.m. het verminderde afweersysteem dat je in deze periode hebt. Als je in de leeftijd van 16 jaar bent zorg dan dat je met een geldig ID bewijs en onder begeleiding van één van je ouders of wettelijke voogd bent, anders kunnen we je niet verder helpen. Niet alle piercings worden vanaf 16 jaar gezet. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Zorg dat je goed uitgerust bent. Hierdoor onderga je de procedure een stuk makkelijker en zal het piercen ook minder pijn doen. Probeer je te ontspannen tijdens het piercen. Wanneer je constant nadenkt over het piercen doet het waarschijnlijk alleen maar meer pijn. Ook is het voor de piercer fijner als je ontspannen bent. Volg de nazorginstructies van de piercer goed op. Jouw piercer kan nog zo goed zijn werk doen maar wanneer jij je nieuwe piercing niet goed verzorgd kan deze gaan ontsteken. Je zult niet de eerste zijn die door een ontsteking besluit zijn nieuwe piercing maar niet meer te dragen. Mocht je twijfelen over de genezing van jouw piercing, dan kun je ons naderhand altijd nog even bellen of langskomen in de shop!

Categorie: Piercing aanbrengen

Aangezien wij vinden dat het zetten van een piercing een goed doordachte keuze moet zijn hanteren wij een strenge leeftijdsgrens. Wij piercen vanaf 16 jaar. Hou er wel rekening mee dat er van 16 tot en met 18 jaar alleen gepierced wordt in het bijzijn van een ouder of voogd. Bij twijfel heeft de piercer ten alle tijden de eindbeslissing en mag het plaatsen van de piercing weigeren.

Categorie: Piercing aanbrengen

Voor het laten zetten van een tatoeage is er een officiële regelgeving met betrekking tot de leeftijd. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen niet getatoeëerd worden. Tussen de 12 en 16 jaar heb je toestemming nodig van je ouders of voogd en moeten deze aanwezig zijn tijdens het zetten van de tattoo. Tatoeages op het hoofd, de hals, polsen of handen zijn op deze leeftijd nog verboden. Vanaf 16 jaar mag je het zelf bepalen en overal tattoos laten aanbrengen. Een shop heeft het recht om andere regels te hanteren, zolang ze niet onder de wettelijke leeftijdgrens tatoeëren. Zo kan een shop er bijvoorbeeld voor kiezen om pas vanaf 18 jaar zonder toestemming van ouders of voogd te tatoeëren. Bij Tattoo Dedication hebben we ervoor gekozen om pas vanaf 16 jaar te tatoeëren. Bij Tattoo Dedication moet tot je 18e altijd één van je ouders of een wettelijke voogd meenemen tijdens het tatoeëren. Dit doen wij vooral om jonge mensen tegen zichzelf te beschermen. Wanneer één van jouw ouders of een wettelijke voogd mee is kunnen wij ervan op aan dat je, samen met je ouders, goed hebt nagedacht over jouw tatoeage.

Categorie: Piercing aanbrengen

Wij houden ons aan de richtlijnen voor de hygiëne van de GGD. Wij werken alleen met de beste kwaliteit materialen en uitsluitend in een steriele werkomgeving. Wij gebruiken (disposable) materialen die na eenmalig gebruik worden weggegooid.

Scroll to Top

Jij wilt snel je tattoo afspraak inplannen...
WhatsApp ons vrijblijvend op +316 38 436 134 of vul onderstaand contactformulier in.

Let wel! Prijsindicaties voor tatoeages zijn in veel gevallen moeilijk direct exact te bepalen. Het gaat niet alléén om wat je precies wilt aanbrengen, kleurintensiteit, grootte van het ontwerp maar ook de locatie op het lichaam waar deze aangebracht zal moeten worden bepaalt de totaal-prijsstelling. Ons team staat voor je klaar om keurig je afspraak zo snel mogelijk voor je in te boeken. Ook voor vragen kun je hier terecht Hou je mail goed in de gaten want wij reageren meestal snel!


Het is voor ons verboden een tatoeage of piercing aan te brengen bij kinderen jonger dan 12 jaar. Een piercing in de oorlel mag wel. Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een tatoeage met toestemming van de ouders (of voogd). De ouders moeten aanwezig zijn als de tatoeage of piercing wordt gezet.
Jij wilt snel je piercing afspraak inplannen...
Vul onderstaand boekingsformulier in en wij zien je snel.

Laden...

Jij wilt een tattoo laten verwijderen en bent bij ons aan het juiste adres...
Vul onderstaand formulier in en wij helpen je hier zo snel mogelijk vanaf.

Oppervlakte groter dan 60 cm2 vraagt te veel van het lichaam. Dit zal verdeeld moeten worden in gedeeltes per sessie.

Intakegesprek € 25,-. Dit bedrag wordt bij de eerste sessie van de prijs afgehaald. Wanneer de tattoo niet geschikt is krijgt de klant dit geld terug.

Wanneer gehele behandeling in één keer wordt betaald 1 sessie gratis. Tijdens intake zal een inschatting worden gemaakt van aantal sessies. Wanneer extra sessies nodig zijn, zullen deze gratis zijn.

Laden...

Je wilt snel contact met ons. Wij kunnen jou wel even terugbellen!

Voer hier je gegevens in en wij nemen asap contact met je op. Hou je telefoon goed in de gaten.
tattoo-dedication-logo-light

Altijd snel, veilig en gemakkelijk!

Betaal gemakkelijk bij ons op locatie met een elektronisch betaalsysteem zoals PIN. Dit vergroot onze algemene veiligheid, en uw algemeen gemak! Uiteraard kunt u ook contant met ons afrekenen.

tattoo-dedication-logo-light

Je wilt een klacht melden. Dit vinden wij zeer kwalijk! Laat ons je hierin ondersteunen.

Voer je gegevens in en beschrijf je ondervinding en wij nemen spoedig contact met je op om tot een gepaste oplossing te komen.

tattoo-dedication-logo-lightJe hebt een vraag of een suggestie voor tattoo dedication Rotterdam. Stel deze gerust. Wij komen snel met antwoord.

Schieweg 141A Rotterdam

×

Goedendag, stel ons gerust je vraag. Wij reageren vrijwel direct!

×